ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

WOWSlider generated by WOWSlider.com
  • 01
Slider Images by WOWSlider.com v4.2

Self test μαθητών - Διευκρινίσεις!!!

ΒΑΣΕΙ της ΚΥΑ πρωτ.. Δ1α/Γ.Π.οικ. 22437/2021 και της εγκυκλίου Αρ. Πρωτ. 41224/ΓΔ4/10-04-2021

Ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των σχολικών μονάδων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) καθώς και των Λυκειακών Τάξεων των Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις (σχετ. 2), από τη Δευτέρα 12.04.2021, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Ο/Η μαθητής/τρια θα επιδεικνύει απλώς (δεν θα παραδίδει) τη σχολική κάρτα εντός της τάξης, στον εκπαιδευτικό της πρώτης ώρας και θα τη φέρει μαζί του μέχρι τη διενέργεια του επόμενου διαγνωστικού ελέγχου.

Στην περίπτωση που μαθητής/τρια δεν επιδείξει την σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της στην τάξη, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και απομακρύνεται από την σχολική μονάδα.

Η σχολική κάρτα εκτυπώνεται ΚΑΙ είναι υποχρεωτική για τους μαθητές/τριες.

Αυτό γίνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr όπου αφού αυθεντικοποιηθούν με τους κωδικούς ΤΑΧΙS ή με κωδικούς e-banking σε τραπεζικό οργανισμό που αναγράφονται στην πλατφόρμα , ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, εκτυπώνουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα την σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ μια αντίστοιχη ΚΑΡΤΑ ΜΑΘΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΧΑΡΤΙ, συμπληρώνοντας την με τα στοιχεία τους και την υπογράφει ο κηδεμόνας τους ή οι ίδιοι αν είναι ΕΝΗΛΙΚΟΙ. Χωρίς την κάρτα μαθητή δε μπορεί να μείνει μαθητής στο σχολείο και θα καταγραφούν και προσμετρηθούν απουσίες.

Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΘΗΤΗ φαίνεται παρακάτω και πρέπει να αντιγραφεί ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια.

Επισυνάπτονται επίσης η Υπουργική Απόφαση και η Εγκύκλιος με την ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ενημέρωση για την "Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19".

Κάρτα μαθητη.

Η Εγκύκλιος.

Το ΦΕΚ

 

Untitled 5 Basic Calendar
 Ο Καιρός...


 Μαθητικό ραδιόφωνο...

 

 

 2ο ΕΚ Ξάνθης Web Radio...

 

WebradioGR

 

© Copyright 2009 - 2021, 1ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ. All Rights Reserved.