1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

WOWSlider generated by WOWSlider.com
  • 01
Slider Images by WOWSlider.com v4.2

Εγγραφές 2020 - 2021

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΔΗΓΙΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ»

Οι εγγραφές  για το σχολ. έτος  2020 – 2021 θα πραγματοποιηθούν από  ΔΕΥΤΕΡΑ 6-7-2020 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-7-2020.

Το διάστημα αυτό οι κηδεμόνες των μαθητών μπορούν να κάνουν εγγραφή του μαθητή/τριας με δύο τρόπους:

1.    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Να αποστείλουν μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr/ υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφουν « τα δικαιολογητικά για την εγγραφή – μετεγγραφή του μαθητή/τριας ……………………………………………………….της ……τάξης  είναι αληθή». Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή υπάρχουν στην αίτηση εγγραφής για κάθε τάξη στην ιστοσελίδα του σχολείου και θα αποσταλούν ηλεκτρονικά.

2.    Με φυσική παρουσία στο σχολείο. Μπορούν να παρουσιαστούν στο σχολείο και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατόπιν συνεννόησης, στο τηλέφωνο: 2541064964.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή υπάρχουν στην αίτηση εγγραφής για κάθε τάξη στην ιστοσελίδα του σχολείου:

https://sites.google.com/site/eggrafes2021/home

ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ EMAIL:   

mailto:mail@1epal-xanth.xan.sch.gr

Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγ-γραφής», μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020 – 2021, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγρα-φής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
 
 
συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 18η Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 (ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ).
 
Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί ως «πρώτος κηδεμόνας» στο ΠΣ myschool και έχει γίνει η μετάπτωση των στοιχείων του στο νέο πεδίο «κηδεμόνας e-eggrafes». Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ «ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ»
 

«Πανελλήνιες 2020: Το Υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε σχετικά με τις ημερομηνίες»

«Πανελλήνιες 2020: Το Υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε σχετικά με τις ημερομηνίες»

Πανελλήνιες 2020Την Παρασκευή (27/03) υπεγράφησαν οι εγκύκλιοι που αφορούν στις Αιτήσεις-Δηλώσεις των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Αξίζει να σημειωθεί πως οι οι αιτήσεις-δηλώσεις θα υποβάλλονται μέσω email από 30/3/2020 έως 9/4/2020, προκειμένου να μαζευτούν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη διεξαγωγή των εξετάσεων. 

Όσον αφορά τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων το υπουργείο ανακοίνωσε ότι  αυτές θα εξαρτηθούν  από τα δεδομένα   αναφορικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊού και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Επιδίωξη, σημειώνει το υπουργείο παιδείας, είναι αυτές να διεξαχθούν όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες .

Περισσότερες πληροφορίες στο siteτου Υ.ΠΑΙ.Θ.

https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis

Έγγραφο Αίτησης-Δήλωσης Ημερήσια ΕΠΑ.Λ. :

msword

 Οδηγίες Ημερήσια ΕΠΑ.Λ.: 

msword

Email1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης: mail@1epal-xanth.xan.sch.gr

 

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Ή/ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ Ή ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 Κατ' εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019), σας ενημερώνουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από το Ελληνικό Δημόσιο όπως εκπροσωπείται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως υπεύθυνο επεξεργασίας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα (e-mail) αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από τη σχολική μονάδα λόγω της ιδιότητά σας ως μαθητών ή/και γονέων ή κηδεμόνων και της σχέσης σας με το Ελληνικό Δημόσιο, είναι δε αναγκαία για την εκπλήρωση των σκοπών και υποχρεώσεων του Ελληνικού Δημοσίου, κατά τις κείμενες διατάξεις, για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εκπαιδευτικής δραστηριότητας κατά την περίοδο εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19 και την απαγόρευση διδασκαλίας με φυσική παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα: Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Untitled 5 Basic Calendar
 Ο Καιρός...


 Μαθητικό ραδιόφωνο...

 

 

 2ο ΕΚ Ξάνθης Web Radio...

 

WebradioGR

 

© Copyright 2009 - 2020, 1ο ΕΠΑΛ ΞΑΝΘΗΣ. All Rights Reserved.